DIVIDE & CONQUER

Ooit bedacht, maar in de jaren erop volgend onveranderd gebleven. We hebben het over het grillrooster. Kamado Joe heeft door nieuwe ontwikkelingen ervoor gezorgd dat het grillrooster een serieuze update heeft gekregen. Wat dacht je van meer ruimte om te grillen? Of gebruik te maken van indirecte warmte?

De Kamado Joe Divide & Conquer Flexible Cooking System vervangt je ouderwetse grillrooster. Alle onderdelen van het nieuwe rooster zijn gehalveerd en daarom met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een rooster aan de ene zijde en een plaat aan de andere zijde. Daarnaast is het nieuwe rooster ook in hoogte verstelbaar! Meer ruimte voor je vlees, vis en groentes.

VERSCHILLENDE HITTEZONES OF WARMTEZONES

Standaard bij de Kamado Joe worden warmteverdelers (Heat Deflectors) geleverd. Het gebruik van deze hitteschilden zorgt ervoor dat je groenten indirect kunt laten garen. Door daarnaast het hoogteverschil te gebruiken, kun je vlees of vis laten bereiden.

GRILLOPPERVLAKTE KEER TWEE!

Op twee verschillende hoogtes tegelijk werken is nu mogelijk door het Flexible Cooking System (Flexibele Grillsysteem). Kortom, twee keer zo veel werkruimte! Met de los verkrijgbare Grill Expander (Grillvergroter) is het zelfs mogelijk om op drie verschillende hoogtes te werken. Het grootste werkoppervlak van alle Kamado’s!

ANDERE GRILLROOSTERS

In het assortiment heeft Kamado Joe speciale roosters en platen toegevoegd, welke verschillende bereidingswijzen mogelijk maken. Doordat het Divide & Conquer Flexible Cooking System op te delen is, uiteraard in combinatie met de verschillende grill roosters maakt dat de Kamado nog veelzijdiger!

Flexible Cooking System Rack

Halved Cooking Grate

Two Halved Heat Deflectors

Accessory Rack

VERSCHILLENDE GRILLOPPERVLAKTES

Stainless Steel Grate

Laser Cut Stainless Steel

Soapstone

Cast Iron Grate

Cast Iron Griddle

Cast Iron Griddle Grate

MEER LEREN OVER DE KAMADO JOE?

Bekijk de video's

QR code

Menu